MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!
 
AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Caltabosi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
avatar

Varsta : 41
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Caltabosi   Dum Noi 07, 2010 8:52 am




Caltaboşi

Cantităţi: Inima, plămânul, splina porcului, mure de la gâtul porcului, 500 g orez, sare, piper, ienibahar, 2 cepe, 150 g usturoi, intestine de porc.
Se fierb măruntaiele în apă rece cu sare. Între timp, se spală orezul şi se pune la fiert atâta cât să se înmoaie, fără să înflorească. Măruntaiele fierte se scurg, se lasă să se răcească şi se taie mărunt cu cuţitul, după care se amestecă cu orezul şi cu cele două cepe călite în untură. Compoziţia se potriveşte de sare şi piper, i se adaugă un praf de ienibahar şi se amestecă pana devine omogenă. Intestinele, bine spălate cu apa rece şi curăţate cu muchia cuţitului, se umplu cu tocătură, se leagă la capete, se înţeapă ca să nu plesnească în timp ce fierb şi se dau la foc potrivit în apă în care au fiert măruntaiele. Când sunt gata, caltaboşii se scot şi se scurg. Se pot servi ca atare sau prăjiţi în untură, calzi, cu hrean sau cu muştar.

______________
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tu-si-eu-impreuna.forumulmeu.com
 
Caltabosi
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: CULINAR :: Gastronomie - din bucataria mamicilor :) :: RETETE DE SARBATORI :: RETETE DE CRACIUN-
Mergi direct la: