MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!
 
AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Icre de post

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
avatar

Varsta : 40
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Icre de post   Sam Mar 05, 2011 7:54 pm


Seamana mai mult a icre rosii ca si aspect dar ca gust, chiar aduc cu icrele. Este vorba de o pasta pe baza de bulion si gris. Daca doriti sa iasa mai albe, puteti pur si simplu sa inlocuiti jumatate din cantitatea de bulion cu apa. Mie imi plac asa rosii si asa le stiu de cand eram mica "icre false" sau "icre de post".

Ingrediente:
- 750 ml suc de rosii (am folosit bulion de casa)
- o cana de gris
- 200 ml ulei
- o ceapa mare
- sare si piper dupa gust



Reteta e penibil de simpla: punem la fiert sucul de rosii. Cand e aproape de punctul de fierbere adaugam grisul, in ploaie, amestecand pentru a nu se face cocoloase. Ne iese un gris destul de vartos, in care adaugam uleiul. Turnam uleiul incet, in fir subtire, mixand in continuu. La final punem ceapa tocata marunt, sare si piper dupa gust.



Gata icrele noastre, sau ma rog, un soi de pasta tartinabila, perfecta pentru tartine aperitiv, pentru un mic dejun bogat sau pur si simplu pentru o zi de post.

Sa va fie de bine!

http://gospodini.blogspot.com

______________
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tu-si-eu-impreuna.forumulmeu.com
 
Icre de post
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: CULINAR :: Gastronomie - din bucataria mamicilor :) :: RETETE DE POST :: Retete usoare & retete cu poze-
Mergi direct la: